Titleist Golfbälle - Onlinegolfbälle
11 produkte

Titleist Golfballen

Titleist staat bekent bij veel golfers als de nummer #1 in Golf. Vooral hun Golfballen zijn van hoge kwaliteit. Iedereen kent of speelt wel met de Titleist Pro V1. Dit komt doordat Titleist de beste technologie ontwikkeld voor Golfballen.

Wat Titleist zo uniek maakt is de veel verschillende modellen. Hierdoor heeft Titleist altijd een Golfbal die bij uw spel past. Dat is natuurlijk van belang, omdat niets zo belangrijk is in je golftas als een goede Golfbal. Alle Titleist Golfballen zijn in te delen in verschillende soortën. Als het gaat om prijs en Eigenschappen. Hierdoor is Titleist een merk voor Beginnende Golfers en Ervaren Golfers.

Titleist Golfballen met Weinig Spin

De Categorie waar alle Titleist Golfballen in passen. Zijn Golfballen met een weinig spin. Dit houdt in dat de golfballen minder draait na de slag. Dit zorgt voor een rechte balvlucht. Waardoor het makkelijker is om de Golfbal op de Fairway te houden.

Titleist Golfballen met Spin

De Titleist Pro V1 & Titleist Pro V1x hebben in het korte spel wel spin, waardoor je meer gevoel hebt. Toch hebben ze nog steeds een rechte balvlucht. Dit is een van de redenen waarom de Titleist Pro V1 zo gewild is.

Zachte Titleist Golfballen

Titleist heeft ook een groot assortiment Zachte Golfballen. Deze golfballen zorgen voor meer gevoel in het korte spel.

Een paar van deze zachte golfballen zijn:

  • De Titleist Tour Soft is ontworpen voor een zacht gevoel zonder in te leveren op afstand en controle.
  • De Titleist Trufeel is uiterst zacht en geeft bij elke slag een consistente balvlucht.
  • De Titleist AVX is ontwikkeld voor de speler die opzoek is naar een extreme afstand in combinatie met een zacht gevoel.

Titleist Pro V1, Pro V1x en AVX

Deze Golfballen staan bekent als een paar van de beste in bestaan. Ze worden daardoor ook vaak gebruikt op bekende Tours. Deze golfballen staan garant voor de beste kwaliteit en beste prestaties. Maar wat is nou het verschil tussen deze 3 Golfballen. Hieronder is het uitgelegd:

Verschil tussen Titleist Golfballen

 

De Titleist Golfbal voor jou

Weet je nou niet welke Titleist Golfbal bij jou past. Dan kan je bij ons ook een Try Out Pakket bestellen. Daarin zitten diverse populaire Titleist Golfballen in. Zodat jij kan kijken welke Golfbal jij fijn vindt. Is dit iets voor jou. Bestel je Try Out Pakket dan Hier

Onze Golfbal Finder

Als jij als enigszins weet waarmee jij graag speelt betreffende Spin, Greenspin, Compressie en Prijs categorie kan je ook gebruik maken van onze golfbal finder

Menu
Mein Konto
Kundenkonto anlegen
Machen Sie die Bestellung noch einfacher!
  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert
Kundenkonto anlegen
anmelden
Or sign up here
Favorites
Sie haben keine Artikel auf Ihrer Wunschliste.
Ihr Warenkorb
Keine Artikel in Ihrem Warenkorb
Weiter einkaufen
Filter
Sprache & Währung
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »